Dag 9

God kväll..

Nu är klockan 22.13, vi solade en stund på förmiddagen sen vid 14-tiden tog vi en uber in till wynwood walls, ett område med massa streetart på väggarna. Lekte lite med kameran sen gick vi tillbaka till Taco Bell och käkade sen lunch, där var inte så gott som jag hade trott men det gick ner iallafall..

När vi ätit färdigt gick vi tillbaka till art district och tog lite att dricka inne på restaurangen medan vi väntade på att tiden skulle gå. Ville fota lite i mörkret innan vi åkte, dom hade lampor som skulle lysa upp alla väggarna men solen var så seg ner så vi orkade inte vänta. 

Eller rättare sagt så ville vi inte vänta in mörkret för att sedan gå genom området hela vägen till Starbucks för att kunna boka uber igen. Mitt internet drog slut redan efter någon dag så nu får man leta internet ute! Helt värdelöst men orkar inte krångla och utöka nu när de bara är några dagar kvar.

Vi har inte så många utflykter kvar, Aventura mall på onsdag men dit tar vi bussen och sen South Beach för lite häng på torsdag annars blir de mest chill resten av dagarna :) 

Vi kom hem vid halv 8a ikväll, då väntade jag in mörkret sen tog jag lite bilder på hotellet för det lyser så fint med alla lampor. Visar när jag kommer hem för de finns på system kameran.

Nu ska jag läsa lite sen sova, imorn väntar amerikansk frukost på hotellet sen pool/strandhäng hela dan! ;)

Lite bilder från idag, har mest bilder på kameran.
(Missbrukat panorama effekten på telefon idag för att få med hela väggarna vid wynwood walls)

















Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo