dag 4

God kväll.. eller god morgon i Sverige. 

Här är klockan 23.45 i skrivande stund.. imorse tog vi sovmorgon, klev ur sängen runt 9. Annars brukar vi va uppe vid 7 och studsa men imorse vaknade jag med sån huvudvärk. 

Det har varit mulet hela dan idag så vi valde att cykla ner till South Beach igen, åkte allra längst ner på ön och ut vid piren (?) Ingen aning om hur de stavas 😂 var ut där iallafall, på vägen därifrån började det spöregna. Vi fick en rejäl dusch, letade oss till Starbucks så vi kunde ta skydd o ja köpa kaffe.. Efter det letade vi lite efter affärer som vi kollat upp. Var in på Best buy (typ som elgiganten) sen letade jag efter Levis för ja vill så gärna ha ett par nya Levis shorts men den butiken tycks ha stängt.

Vi letade oss till five guys och käkade sen lunch vid sådär halv 3-halv 4 tiden på eftermiddan. Sen strosade vi runt några timmar på Lincoln Road innan vi tog en snabbvisit på mataffären innan hemgång. 

Vi har cyklat längs strandpromenaden flera dagar i rad på ren chansning men ikväll fick vi oss en tillsägelse för man får visst inte cykla där, svindyra böter men vi fick en varning bara.

Usch ja hatar ju att cykla i trafiken för folk kör som dårar här. Trafikvett vad är det, minsta lilla o folk tutar... Man behöver inte ens göra något. Bara existera 😂 haha.. 

Nu har Erik o hanna däckat, ska ta o sova jag också.. God natt! 

Kvällsnöje, sortera mynt 

Taget vid piren 

Taget nere vid piren 

Frukost, ägg & bacon på smörgåsen

Snabbkaffe är fint det.  



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo