dag 5

Hej!

Det är fortfarande dag 5 här i usa, klockan är 23.53 just nu, de andra två har slocknat o jag ligger vaken o filosoferar lite.. 

Idag solade jag på förmiddan, låg vid poolen och läste. Det var ingen riktig sol men den tycks ha tagit ändå genom molnen för jag har bränt mig 😂 lyckas alltid med det trots att ja smort in mig. 

På eftetmiddan har vi varit i South Beach igen, handlade outfit tills imorn för då ska jag ut en vända, måste köpa ett par skor också eftersom det är dresscode klackar, hittade inga passande idag, får försöka imorgon igen. 

Vi käkade middag på hotellet ikväll, skulle egentligen leta efter en pizzeria men blev så trötta så vi åt på hotellets restaurang, riktigt bra mat. 

Efter maten cyklade jag och Hanna till affären och köpte lite dricka o lite alkohol tills imorn, när vi kom tillbaka så var stationen med cykelplatser full, fanns 1 plats kvar men vi hade 2 cyklar. 😪 fick lämna handeln till Erik på hotellet och sen köra ner till nästa station som är typ 7 kvarter bort. Så typiskt bara för vi tog en kvällsrunda, på dagarna finns det ju hur mycket platser som helst. Nästan brist på cyklar. 

Nu ska jag läsa en stund sen sova så ja orkar med morgondagen! Seeyaa 







Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo